Madde's lilla vrå

Madde's lilla vrå

Vaknade....

Madde's lilla vråPosted by Madde Sun, March 10, 2013 10:37:23

I morse, skulle kolla hur mycket klockan var, och vad fick jag se...jo en klockradio som var helt svart...zero numbers! Jaha...strömavbrott, men inte såå jättekonstigt med tanke på stormen som man hörde vina utanför sovrumsfönstret. Det är ju tur att man har en batteri klocka också, så man hade något hum om vad tiden var smiley och klockan var bara 8.00 ! Det är Väääldigt tidigt för att vara mig, en söndag:) Men jag tassade upp, klädde på mig och gick ut och rastade Bobby. Solen sken och det blåste ishavsvindar, fy satan va kallt alltså! Längtar man till våren och sommaren då eller smiley

Idag så ska jag plantera om resten av chilin, det är dax för det, sen ska jag plantera om en av klätterväxterna som redan behöver en större kruka, undras vad man ska placera den klätterväxten innan man kan plantera ut den, hahaha....jag bara undrar alltså. Jaaa...det blir en spännande vår och sommar man går till mötes, men det är ju bara en massa kul man har framför sig.

På jobbet går det galant, och i år så har jag full semester, helt j-vla underbart!! Trivs jättebra, så bara en massa positivt! Nehe, nu är det dax att börja ta tag i denna dagen, ska ju byta gardiner i köket också, nu är det på väg mot vår!!!

Ha de gött mina vänner (om det är någon som läser)

Kramisar

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.