Madde's lilla vrå

Madde's lilla vrå

Idag..

Madde's lilla vråPosted by Madde Thu, January 26, 2012 18:53:48
Så kom min kära kompis på besök och fikade. Det var meningen att vi skulle ha tränat zumba, men det tar vi en annan gång istället. Det var trevligt att sitta och tjöta lite och fika. Efter att hon hade åkt så gick jag en rejäl sväng i skogen med Bobby, det blev ju faktiskt fint väder...med lite solglimtar! Efter att vi hade kommit hem så lade sig Bobby och sov, han var rejält trött den lille rackaren smiley. Jag tänkte att jag skulle blogga lite innan jag sätter igång med att "leka" Ulla-Bella sekreterare smiley. Vi har ju årsmöte i skytteklubben nu i februari, och det är ju lite olika val som skall göras då, så jag ska skicka mail till valberedningen så att de vet vilka poster som det ska sitta nya folk på, och JAG ska inte vara sekreterare längre...nu får någon annan ta över....jag har varit sekreterare sedan 2005 (tror jag), så nu är det dax för någon annan av våra 56 medlemmar att ta över!


Förresten....har ni sett den nya serien i kanal 5, "Once Upon A Time", vilken KANON serie det är, jag gillar när det är lite mystiskt och häftigt. Sen är det en annan ny serie som jag också följer, den går i 3:an, och börjar kl. 21, så det är två timmar med två bra serier ikväll, den i kanal 5 börjar kl. 20 ifall ni är nyfikna på den smiley

I morgon ska min gube kolla sin syn, vi får se om han får glasögon eller inte...Nähä gott folk, nu ska jag fixa lite med skytteklubben, vi hörs!


Ha de gött, kram på er, era godingar.

  • Comments(0)//blogg.maddesdromhus.se/#post8