Madde's lilla vrå

Madde's lilla vrå

Inget Nytt...

Madde's lilla vråPosted by Madde Tue, January 24, 2012 00:27:11

....på jobbfronten! Har varit i kontakt med kvinnan på Epab, och hon skulle höra av sig till mig när hon hade snackat med företaget. Jag snackade med henne i torsdags, och hon har väl tydligen inte snackat med företaget än..... smiley Jag blir bara sååå j-vla trött ibland på folk!

Vi har fått lite snö här nere nu, det snöade på ganska så bra i lördags, och blåste kallt, men det är ju skönt att det inte är så mycket snö som förra vintern, och vintern innan dess! Annars så händer det ju inte så mycket här på vischan...jag knallar med Bobby i skogen på dagarna, i lördags så körde vi in pellets, och det var ju precis lagom, för det började ju snöa och blev kallare i lördags.

Vi har ju faktiskt klarat oss från strömavbrott, när det stormade på rätt så rejält här för ett par veckor sedan, och det är ju skönt det. I morgon så ska jag byta gardiner i köket....om någon är intresseradsmiley Nu vill jag ha vår, sol och värme!! Faan, vad jag längtar till sommaren...tänk er det, blå himmel, strålande sol, grillat kött och en iskall öl!! Det är MUMMA det smiley

Well Folk's, det var väl allt för denna gång....ha det gött och krama varandra därute.

Kramis från lilla mig smiley

  • Comments(0)//blogg.maddesdromhus.se/#post7