Madde's lilla vrå

Madde's lilla vrå

Heeej...

Madde's lilla vråPosted by Madde Mon, April 09, 2012 19:15:05

på er mina vänner smiley! Allt väl mer er? Här är det liite slött idag...jag är såå trött, det är väl min förkylning som aldrig går ur kroppen, den biter sig fast envist. Påsk har det ju varit, och jag tog min vanliga tur till Blåkulla...med Blåkulla Airlines, hahaha smiley . Påskafton så var vi hos min ena syrra och käkade påskmat, det är ju bara såå gött. Påskdagen så var vi hos min man´s kusin och åt kalkon, mmm...vilken god sås det blir! Sen spelade vi lite spel, och avslutade med en hederlig svensk skitgubbe smiley, så det var trevligt.

Vi har hjälpt min man´s bror att knåpa ihop en annons på Blocket också, för han ska sälja en hundvalp. Vi hade gärna tagit hand om henne, om vi hade kunnat, hon är helt underbart söt det lilla livet! Det är en blandrastik, och det är Schäfer/Rottweiler/Husky, så det kan ju kanske vara ett litet tips, för er som går i hundtankar smiley.

Vi har köpt en ny dator nu, den andra datorn som vi har sjunger nog på sista versen nu...jag hoppas att den håller så man hinner säkerhetskopiera allt till den externa hårddisken smiley, så nu sitter jag och bloggar på den nya, supersnabba datorn! Och den är ju verkligen supersnabb, när man jämför med den gamla som hängde sig i tid och otid, nu hinner man ju inte ens att blinka till, förrn´s man är ute i cyberrymden smiley, och det är ju så det ska vara. Jag får ju vänta med att lägga in nya bilder...som jag hade tänkt göra idag, jag (mitt nöt) glömde ju liksom bort att jag inte har några foton i den nya datorn, så det bidde ju inga nya bilder idag...så kan det gå när man har lagt ifrån sig hjärnan någonstans. Well, well...det kommer ju fler dagar, hahaha.

Magnus, min kära gube smiley, sitter och pluggar i köket just nu, han ska lära sig allt vad det innebär med hjärtstartare som dom ska införskaffa på hans jobb. Han är ju huvudskyddsombud, så det är nog bra om han kan det. Nästa helg så ska vi hjälpa ett par kompisar med lite grejer fredag och söndag. Nästa lördag så ska vi in till stan för att kolla in Hunden i City, i Jönköping, där våra kompisar bland annat kommer att vara med. Och nu blir det reklam.....

Dom ska öppna ett hundpensionat och hunddagis den 2:a juni, surfa in på hennes hemsida och kolla in priser m.m http://www.piggahunden.se/

Kolla även in hennes man´s hemsida, han är fotograf och tar jättefina bilder http://www.bringsjo.se/start.htm

Slut på reklamen...

Det kommer nog att bli spännande för Bobby att hänga med dom andra hundarna i city nästa lördag...han kommer nog att vara helt slut sen den lille rackar´n smiley. Ni får ha det så himla gött tills vi hörs nästa gång, och ta hand om varandra där ute i cyberrymden, tjingeling.

  • Comments(1)//blogg.maddesdromhus.se/#post13