Madde's lilla vrå

Madde's lilla vrå

Jaha...

Madde's lilla vråPosted by Madde Sat, March 31, 2012 12:29:51

Är det slut på vårvärmen nu tro? Det kan man ju kanske tro när man vaknade idag och rullade upp rullgardinerna och vad får man se?? Joo, en j-vla massa snö, och full storm (nästan) smiley Inget kul alls!! Nog om vädret...

Jag har börjat förså olika fröer, både blommor och lite olika grönsaker. Bl.a så har jag sått två olika sorters chili, purjolök, paprika, sen har jag sallad som jag ska så i kruka också. Resten ska vi sätta ute i våra odlingskragar när det har blivit varmare, då ska vi sätta rödbetor, gul sättlök och morötter. Vi odlade rödbetor förra året med gott skörderesultat. Rödbetorna var jättegoda, sen så gjorde jag vinbärsgelé som också var jättegod smiley. Det är kul att se när det både växer och att det verkligen blir något av det man har satt i jorden.

I fredags så var vi och köpte fyra buskar till trädgården, Forsythia..det är en jättevacker buske som blir knallgul, och som tur var så hade de buskar som vi kan ha i vår trädgård, vi har zon 5 här, så ibland kan det vara svårt att hitta både blommor och annat som klarar zon 5, men ibland har man tursmiley och det är ju inte så ofta man har det kan jag säga. Annars så har det väl inte hänt sådär jättemycket, det går segt på jobbfronten, men det är bara att bita ihop och hålla humöret uppe så gott det går.

Ikväll så ska vi åka och kolla på Nazareth (för er som inte vet vilka det är så är det en grupp som var populär på 70/80 talet). Det ska bli kul att uppleva lite nostalgi, hahaha.

Ni får ha det så gott därute mina vänner, så hörs vi snart igen.

Kramisar till alla som läser.

  • Comments(0)//blogg.maddesdromhus.se/#post12